A Jordán oktatási kapacitás fejlesztése az elektromos és hibrid járművek területén

Elektromos és hibrid járművek szakképzési oklevele

Logo ECO-CAR

A Gépjárműtechnológia Tanszék részvételével megvalósuló projekt keretében fejlesztésre kerül a Jordán oktatási kapacitás az elektromos és hibrid járművek területén. A projekt hozzájárul a vállalatok és a felsőoktatási intézmények közötti szorosabb együttműködés kialakításához azáltal, hogy a mérnököket a piaci igényeknek megfelelő készségekkel ruházza fel. Ez magában foglalja a szakmérnökök képzését, akik az elektromos járművek szervizelésén és karbantartásán dolgozhatnak különböző vállalatoknál. A projekt hozzájárul a szakképzési központok képzett oktatókkal való feltöltéséhez, hogy a piaci igényeknek megfelelőlően képesített technikusokat biztosíthassanak.

A vállalatok aktívan részt vesznek az oktatási tartalom tervezésében, hogy erős kapcsolatrendszert építsenek ki az elektromobilitás területén. Emellett a projekt során új tanulási módszerek és pedagógiai megközelítések kerülnek alkalmazásra a fiatalabb generációk érdeklődésének felkeltése céljából.

A projekt időtartama

2021 Január 15 – 2024 Január 14.

A projekt finanszírozása

Ez a projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. Ez a kiadvány kizárólag a szerző nézeteit tükrözi, és a Bizottság nem tehető felelőssé a benne foglalt információk bármilyen felhasználásáért.

618509-EPP-1-2020-1-JO-EPPKA2-CBHE-JP

További információkért és a partnerek listájának megtekintéséhez látogason el az ISEA honlapjára.

Kontaktszemély:
Dr. Zöldy Máté ()